A MOTOROZÁS VEGYTISZTA, TÖKÉLETES ÉLMÉNYE

Bárhová is vezet az útja, a GL1800 Gold Wing az ideális motorkerékpár, hogy eljusson oda: gyönyörű kidolgozása mellett úgy alkottuk meg, hogy a lehető legélvezhetőbbé tegye a túramotorozást. A lenyűgöző, 1833 köbcentis, hathengeres motorhoz hétsebességes dupla kuplungos automata váltó (DCT) társul, és mindez egy kifinomult, könnyen kezelhető vázban kapott helyet. A Gold Winget a motorozás élvezete érdekében hoztuk létre.

A tökéletes motorozási élményt keresi? Akkor jó helyen jár.

A Gold Wing a motorozás élményét állítja a középpontba. Motorja egy hathengeres mechanikai mestermű, amely azonnal reagál minden parancsra. Az elektronikus gázmarkolat (TBW) motorkezelési funkció négy vezetési módot kínál (TOUR, SPORT, ECON és RAIN), a gázreakciót és a teljesítményleadást pedig az alacsony sebesség melletti irányítás megkönnyítésére optimalizáltuk. A teljes fordulatszám-tartományban lenyűgöző és élvezetes motorerőt kínál, így bármilyen motoros kalandra indul, garantáltan nagyszerű élményben lesz része.

Az agilis kezelhetőségnek köszönhetően mindent kézben tarthat.

A motor kialakításának köszönhetően gond nélkül bevesz minden kanyart. Alumíniumból készült ikerváza kettős lengőkaros elülső felfüggesztést kapott, így az út egyenetlenségei és a kormányzás kisebb súrlódást okoz. A kormánymozdulatok szintén elkülönülnek a felfüggesztés működésétől, így a motor könnyű érzetet és jobb manőverezhetőséget kínál, még gurulási sebességen is. A tökéletes irányíthatóság érdekében a rendszer a kiválasztott vezetési módnak megfelelően elektronikusan beállítja a csillapítóerőt. A hátsó rugó-előfeszítés elektronikusan állítható, a terhelésnek megfelelően 4 beállítás érhető el: motoros csomaggal, motoros utassal, motoros és utas csomaggal.

Öné a választás.

A Gold Wing alapfelszereltségként tartalmazza a hétsebességes dupla kuplungos automata váltót (DCT), így nagyobb távolságokat is luxusszínvonalú kényelemben tehet meg. Ha pedig szeretné kihasználni a motor teljes potenciálját és teljesítményét, válassza a manuális vezetési üzemmódot. A hosszabb utazások során azonban az automata üzemmódok, köztük a Drive és a Sport képesek előre látni az Ön műveleteit, és a megfelelő sebességbe kapcsolnak.

Az utazást támogató technológiák.

A nagy méretű, 7 colos, színes TFT-kijelzőn az infotainment információk mellett kezelheti a vezetési módokat, beállíthatja a felfüggesztést, és a navigáció is elérhető. Az Apple CarPlay™ és az Android Auto™ révén akár a telefonja funkcióit is megjelenítheti a TFT-kijelzőn, így mindig kapcsolatban maradhat a világgal.

FULL OPTION CSOMAG

Ez a minden opciót tartalmazó csomag a következő szintre emeli a Gold Wing élményét. De ezeket az eredeti tartozékokat külön-külön is megvásárolhatja.

Ez a csomag a következőket tartalmazza: magas szélvédő, első ködfényszórók, 12 V-os csatlakozó, utasháttámla, hátsó csomagtartó, 2 belső táska, doboz szőnyegek és középállvány.

HONDA
MOTORCYCLES
EXPERIENCE

A Honda Motorcycles Europe alkalmazással a saját szájíze szerint alakíthatja Honda motorját. Nagyon egyszerű! Válassza ki a kívánt motorkerékpárt, majd a színt. Az AR funkcióval akár azt is megnézheti, hogyan mutatna az Ön garázsában! A beépített kiegészítőkatalógusnak köszönhetően bármilyen kiegészítőt hozzáadhat a modellhez. Mostantól a Honda Motorcycle Europe YouTube-csatornája is bekerült az appba, így szabadon válogathat az érdekes videók között.