A LUXUSSZÍNVONALÚ TÚRAMOTOROZÁS MŰVÉSZETE

Nem véletlen, hogy a Gold Wing Tour a Honda zászlóshajója: ez a motor a teljesítmény és a luxusszínvonalú felszereltség terén egyaránt a legjobbat nyújtja, akár a városban, akár a végtelen országúton közlekedik vele. A hihetetlen Gold Wing modellt veszi alapul, de kibővíti a szállítókapacitását és még kényelmesebb, nyugodtabb utazást biztosít az utasnak. Mind az első, mind a hátsó ülés luxusminőségű anyagból készült – a kényelmes utazás garantált. A hangrendszer és a hangszórók tökéletes hangminőséget biztosítanak, míg a dupla LED ködlámpa a legnehezebb körülmények között is garantálja a láthatóságot.

A felfedezés öröme.

A Gold Wing Tour a motorosról és az utasról egyaránt gondoskodik. A dinamikus kezelhetőséggel és motor reakcióval minden motoros elégedett lesz, az utas pedig hátradőlhet tágas és hihetetlenül kényelmes ülésébe, és elmerülhet a motorozás élményében. Az utas emellett ülve is könnyedén kinyithatja az oldaldobozokat és hozzáfér a tartalmukhoz, a jobb oldaldobozon található kiegészítő audiokapcsolóval pedig a zenei aláfestést is megszabhatja. A bal oldaldoboznál egy USB-csatlakozót is elhelyeztünk az okostelefonok töltéséhez. A további kényelem érdekében - különösen ha utassal motorozunk - a Gold Wing két lassú gurulási módot kapott (előre és hátra), ami ideális a parkoláshoz.

Tökélyre fejlesztett motorozás.

A Gold Winghez hasonlóan a Gold Wing Tour is a kanyarokra termett. Alumíniumból készült ikerváza kettős lengőkaros elülső felfüggesztést kapott, az elektronikus csillapításvezérlés pedig kiválóan reagáló felfüggesztést kínál. De ne feledkezzünk meg a motorról! Az 1833 köbcentis, hathengeres boxermotor valódi remekmű, amely mindössze 4500 ford/perc mellett képes 170 Nm nyomatékot leadni, így kevésbé fárad a motoros csuklója. Az erőteljes nyomaték és a Honda Állítható Nyomatékszabályozója gondoskodik róla, hogy a Gold Wing Tour a világ egyik leglenyűgözőbb és egyben legélvezetesebb erőforrásával működjön. A Gold Wing Tour teljesen új szintet képvisel a vezetési élmény terén.

Öné a választás.

A Gold Wing Tour alapfelszereltségként tartalmazza a hétsebességes dupla kuplungos automata váltót (DCT), így nagyobb távolságokat is luxusszínvonalú kényelemben tehet meg. Ha pedig szeretné kihasználni a motor teljes potenciálját és teljesítményét, válassza a manuális vezetési üzemmódot. A hosszabb utazások során azonban az automata üzemmódok, köztük a Drive és a Sport képesek előre látni az Ön műveleteit, és a megfelelő sebességbe kapcsolnak.

Folyamatos kapcsolattartás és fokozott biztonság a fejlett menettámogatási rendszereknek köszönhetően.

A nagy méretű, 7 colos, színes TFT-kijelzőn az infotainment információk mellett kezelheti a vezetési módokat, beállíthatja a felfüggesztést, és a navigáció is elérhető. Az Apple CarPlay™ és az Android Auto™ révén akár a telefonja funkcióit is megjelenítheti a TFT-kijelzőn, így mindig kapcsolatban maradhat a világgal.

FULL OPTION CSOMAG

Ez a csomag még magasabb szintre emeli a Gold Wing Tour által kínált élményt, hiszen a következő kiegészítőket tartalmazza: magas szélvédő, 12 V-os csatlakozó, 3 belső táska, doboz szőnyegek, hátsó csomagtartó, hátsódoboz-világítás és hátsódobozfedél rendező. A motortakaró is a csomag részét képezi.

HONDA MOTORCYCLES
EXPERIENCE

A Honda Motorcycles Europe alkalmazással a saját szájíze szerint alakíthatja Honda motorját. Nagyon egyszerű! Válassza ki a kívánt motorkerékpárt, majd a színt. Az AR funkcióval akár azt is megnézheti, hogyan mutatna az Ön garázsában! A beépített kiegészítőkatalógusnak köszönhetően bármilyen kiegészítőt hozzáadhat a modellhez. Mostantól a Honda Motorcycle Europe YouTube-csatornája is bekerült az appba, így szabadon válogathat az érdekes videók között.