CBR650R

Vegytiszta négyhengeres teljesítmény

A négyhengeres középsúlyú sportmotor ritkaság – főleg, ha ilyen gyönyörű, mint a CBR650R. A turbinákra hajazó, soros motor az alacsonytól a legmagasabb fordulatszámig lenyűgöző teljesítményre képes. Az e-kuplunggal (e-Clutch) pedig a váltással sem lesz gondja, így még többet hozhat ki a motorjából – ha ezt szeretné. Ehhez járul a CBR1000RR-R Fireblade által ihletett, agresszívan átalakított megjelenés. És számos prémium technológia, például az új TFT-kijelző és a Honda RoadSync csatlakoztathatósága, amellyel ez a csillag még fényesebben ragyog.
Stílusos sebesség
A négyes fogat ereje

A négyes fogat ereje

A vegytisztán sportos teljesítmény jegyében a soros, négyhengeres, 16 szelepes DOHC motor 70 kW/94 LE csúcsteljesítményre és 63 Nm nyomatékra képes – egészen a szabadon kipörgethető 12 000 fordulat/perces piros vonalig. Emellett a motor 35 kW-osra konvertálható, így A2-es jogosítvánnyal is vezethető, majd könnyedén visszaállítható a teljes teljesítmény, ha megvan az A kategóriás engedély. És mivel az erő kontroll nélkül mit sem ér, a kuplungasszisztens és a csúszókuplung megakadályozza a hátsó kerék blokkolását a kemény fékezéseknél és visszaváltáskor.

E-Clutch
                A motorozás következő szintje

E-Clutch A motorozás következő szintje

Az e-Clutch a Honda egyedülálló megoldása, amellyel a következő szintre emelheti a motorozás élményét. Ön dönti el, hogy a megszokott módon, kézzel szabályozza a hatsebességes váltót, vagy aktiválja az e-kuplungot a TFT-kijelzőn, így egyáltalán nem kell a tengelykapcsoló karral foglalkoznia. Ennyire egyszerű! Elegendő a váltókart működtetnie az elinduláshoz, a fel- és lefelé váltáshoz és a megálláshoz. A többiről az e-Clutch gondoskodik – így Ön olyan simán közlekedhet, mint egy profi sportmotoros. A motor sosem fog lefulladni. Így sokkal egyszerűbben közlekedhet a forgalomban. Szeretné használni a tengelykapcsolót? Mi sem egyszerűbb. Ezt is bármikor megteheti.

A kapcsolat

A kapcsolat

Ez a motorkerékpár odafigyel Önre. A vadonatúj, színes, 5 colos TFT-kijelző háttérvilágított kormánykapcsolókkal, természetes kézpozícióban működtethető, és bármilyen fényviszonyok között kiválóan leolvasható. Az egyszerű használat jegyében készült, a képernyő pedig erős napfényben is minimálisra csökkenti a tükröződést. A Honda RoadSync alkalmazáson keresztül teljes körű csatlakoztathatóságot is kínál. Android és iOS rendszerű okostelefonokkal egyaránt működik, kanyarról kanyarra történő navigációt biztosít, valamint lehetővé teszi, hogy motorozás közben Ön hívásokat indítson és fogadjon, valamint zenét hallgasson.

Mechanikus mágia

Páratlan élmény, ahogy megszólal ez a lenyűgöző négyhengeres motor, amikor igazán életre kel!

Formálja a saját képére!
Konfigurálja motorkerékpárját: válasszon hozzá kiegészítőcsomagot.
Honda Motorcycles alkalmazás
A Honda Motorcycles Europe alkalmazással a saját ízlése szerint alakíthatja Honda motorját. Nagyon egyszerű! Válassza ki a kívánt motorkerékpárt, majd a színt. Az AR funkcióval akár azt is megnézheti, hogyan mutatna az Ön garázsában! A beépített kiegészítőkatalógusnak köszönhetően bármilyen kiegészítőt hozzáadhat a modellhez. A Honda Motorcycles Europe YouTube-csatornája is bekerült az appba, így Ön szabadon válogathat az érdekes videók között.


Letöltés iOS-re Letöltés Androidra