Shake Up The Hive

Felejtse el a jól bevált megoldásokat! Eljött az új generáció ideje, amely új csapást határoz meg. Kezdjük egy vadonatúj motorral, amely hihetetlen, kategóriaelső teljesítményre képes. Vegyünk hozzá egy kis tömegű, sportosra hangolt vázat, egészítsük ki streetfighter stílusjegyekkel, hogy mindenki megforduljon a motor után, és már kész is az új CB750 Hornet, amely valósággal szárnyal. A többiek a közelébe sem érnek.

Kategóriaelső teljesítmény-tömeg arány

Nagy a felhajtás a CB750 Hornet körül. És a legtöbben a teljesítmény-tömeg arányt emlegetik. A vadonatúj, soros, kéthengeres motorblokkot intenzív örvényáramú szívócsatornákkal láttuk el, amely javítja a szívási hatékonyságot, a szupersportból származó hengertechnológia pedig csökkenti a súrlódást, miközben 67,5 kW csúcsteljesítményre és 75 Nm nyomatékra képes, erőteljesen húz a középső tartományban, hogy aztán magas fordulatszámon igazi adrenalinlöketet adjon. A nagyszerű érzéshez tökéletes hangzás is társul, legyen szó a mély, alacsony frekvenciájú, pulzáló dorombolásról vagy a vérpezsdítő kipufogóhangról. Egy erős motor egy ilyen könnyű vázban: ez azt jelenti, hogy Önnek csak egy dolgot kell tennie. Adjon gázt, és élvezze az utat!

Tökéletes irányítás és csatlakoztathatóság

A CB750 Hornet lenyűgöző motorja teljes mértékben az Ön kezében van. A precíz elektronikus gázmarkolat (TBW) 3 alapértelmezett vezetési módot kínál: Sport, Standard és Rain, a testreszabható felhasználói módban pedig Ön finomhangolhatja a Honda Állítható Nyomatékszabályozó (HSTC) és az egykerekezés-gátló (Wheelie Control) 3 szintjét. Emellett a motor teljesítménye és a motorfékezés is külön beállítható. Mindez ráadásul pofonegyszerű: az 5"-os, színes TFT-kijelző gyönyörű, könnyen kezelhető felületet kínál, valamint a Honda Smartphone Voice Control rendszer (HSVCs) pedig gondoskodik róla, hogy kapcsolatban maradhasson a világgal.

Színtiszta, csupasz agresszió

A római kutató-fejlesztő központunk fiatal, ambiciózus tervezői japán fejlesztőmérnökökkel együttműködve a nulláról alkották meg a CB750-t: az éles szögeknek és a letisztult kialakításnak köszönhetően hardcore stílusban róhatja az utcákat. A szemkápráztató üzemanyagtartályt a darázs szárnyának vonalai ihlették, míg a metálvörös váz és az eloxált első villa tömény agresszivitást kölcsönöz a motor küllemének. A különleges matt-sárga festés természetesen a Hornet múltja előtt tiszteleg, de modern csavart visz a megemlékezésbe. A LED-világítás tovább fokozza a prémium érzetet.

Gyors, agilis móka

A CB750 Hornet ülését az új, gyémánt formájú, acél gerincváz köré terveztük: 795 mm-es ülésmagasságának köszönhetően öröm vele motorozni. A természetesen felegyenesedett üléspozícióval és a 190 kilogrammos saját tömeggel együtt precíz irányítást tesz lehetővé, amelyhez a 41 mm-es Showa SFF-BP™ USD villák és a Pro-Link hátsó lengéscsillapító is hozzájárul. Kompakt méretének köszönhetően villámgyorsan válthat irányt és mozgékonyan veheti a kanyarokat (akár a pályán, akár a városban), míg a 4 dugattyús, radiálisan rögzített első féknyergek gondoskodnak a kiemelkedő fékezési teljesítményről.

Szúr a fullánkja

Húzza meg a gázkart,
és tapasztalja meg a Hornet
nyers erejének izgalmát!

A következő szint

A már megtett út is fontos. De most az számít, hogy merre indul el legközelebb. A CB750 Hornet magasabbra helyezi a lécet, és a lehetőségek teljesen új világába kalauzol el. Tudjuk, hogy Ön is készen áll.

HONDA
MOTORCYCLES
EXPERIENCE

A Honda Motorcycles Europe alkalmazással a saját szájíze szerint alakíthatja Honda motorját. Nagyon egyszerű! Válassza ki a kívánt motorkerékpárt, majd a színt. Az AR funkcióval akár azt is megnézheti, hogyan mutatna az Ön garázsában! A beépített kiegészítőkatalógusnak köszönhetően bármilyen kiegészítőt hozzáadhat a modellhez. Mostantól a Honda Motorcycle Europe YouTube-csatornája is bekerült az appba, így szabadon válogathat az érdekes videók között.