TÖKÉLETES KONTROLL

Tökéletesen uralható versenytechnika.

A Total Control filozófia minden CBR1000RR Fireblade-nél tetten érhető: tökéletes egyensúly a kiemelkedő teljesítmény, az alacsony súly és a hatékony futómű között. Ez teszi utcán és versenypályán egyaránt felülmúlhatatlanná a modellt.

A LEGENDA FEJLŐDÉSE

Idestova 21 éve, hogy a Honda CBR1000RR Fireblade belépett a szupersport arénába és végleg megváltoztatta a viszonyokat. A Total Control, azaz tökéletes irányíthatóság jegyében megalkotott konstrukció semmihez nem fogható élménnyel ajándékozta meg a gyorsasági motorozás szerelmeseit,

ugyanis a lehető legbarátságosabb formában tette kihasználhatóvá a rendkívüli teljesítményt. Ez a lehető legtökéletesebb szupersportgép, ami pénzért megvásárolható - utcán és versenypályán egyaránt káprázatos.

AZ EGYENSÚLYBAN REJLŐ ERŐ

A CBR1000RR Fireblade 999,8 köbcentis, soros, négyhengeres motorjának hengerfején pontosan azokat a változtatásokat hajtottuk végre, mint a versenypályára szánt CBR1000RR Fireblade SP esetében, így itt is 2,72 lóerős teljesítménynövekedéssel, illetve 180,88 lóerős csúcsteljesítménnyel számolhat a pilóta. Hogy a középső fordulatszám-tartományban még nagyobb nyomaték jelentkezzen, immáron 35 milliméteres leömlőkkel kapcsolódik a kipufogórendszer, a kettes és hármas henger között pedig nyomáskiegyenlítő csatornát alakítottunk ki. Mindemellett átprogramoztuk a PGM-DSFI kódjelű üzemanyag-befecskendező rendszert, ezáltal még gyorsabbak lettek a gázreakciók, s még precízebben adagolható a motorerő. Végül, de nem utolsó sorban nyomatékhatárolós kuplunggal egészítettük ki a rendszert, tehát a gyors, forszírozott visszaváltások sem hozhatják ki sodrából a CBR1000RR-t.

RAGASZKODJ A LEGMAGASABB SZÍNVONALHOZ - 100 SZÁZALÉK HONDA

A Honda motorkerékpárok alkatrészeit úgy tervezzük, gyártjuk és teszteljük, hogy a lehető legjobb minőséget képviseljék. Ez az Eredeti Honda Kiegészítőkre is vonatkozik, így biztos lehet benne, hogy műszakilag és esztétikailag pontosan illeszkednek majd járművéhez. Maximalista hozzáállásunk a termékválasztékot illetően is tetten érhető, hiszen rengeteg felszerelést kínálunk, hogy még inkább személyre szabhassa kedvencét.

A FULL SPORTS CSOMAG

A Full Sport csomag* összeállításánál arra törekedtünk, hogy pályán még gyorsabb, közúton pedig még kényelmesebb legyen a modell. Ezért került be az alacsony légellenállású hátsó sárvédőelem, az utasülés takaróidomja és a hatékonyabb szélvédő plexi is - ezekkel még kifinomultabbá és gyorsabbá tehető a modell. Az igazán lenyűgöző hanghatásról Akrapovic kipufogórendszer** gondoskodik, így mindig lesz ami emlékeztesse, hogy a Total Control filozófia mentén építettük a motorkerékpárt.

*A Full Sport csomag feláras extraként rendelhető. **A Full Sport csomag nem tartalmazza az Akrapovic kipufogórendszert, ez a kiegészítő különálló extraként vásárolható meg.

RAGASZKODJ A LEGMAGASABB SZÍNVONALHOZ - 100 SZÁZALÉK HONDA

A koncepció nem változott.

Motorkerékpárjainkról sokat elárul, hogy a 2013-as Man szigeti TT Superbike versenyén az első három helyen Honda CBR1000RR végzett.

Kategóriájának legjobbja

Mára a Fireblade tökéletessé forrta ki magát. Kiemelkedő teljesítménye, kiegyensúlyozottsága és könnyű kezelhetősége fogalommá teszi a gyorsasági motorkerékpárok között. Hogy a lehető legprecízebbé váljon, fejlesztőcsapatunk tovább csiszolta a vázat és a futóművet. Ne hagyja hát, hogy csak versenyzőink élvezzék adottságait, pattanjon nyeregbe Ön is!