SH300I - 2015

SZEBB ÉS GYORSABB, MINT
VALAHA

Az SH300i még szebbé vált a 2015-ös évre. Idomzata stílusosabb és szofisztikáltabb, hajtáslánca pedig fejlettebb és hatékonyabb lett.

Kompakt, közvetlen, agilis. Az SH300i készen áll a városi szlalomozásra és az országutak meghódítására.
MŰSZAKI ADATOK

KILŐ A LÁMPÁKTÓL...

Az SH300i folyadékhűtésű, 279 köbcentis, négyszelepes, egyhengeres motorja még hatékonyabbá vált 2015-re.

A tekintélyes forgatónyomaték már egészen alacsony fordulatszámon a pilóta rendelkezésére áll, a 24,5 lóerő pedig több mint elegendő, hogy lehajrázza a forgalmat. Munkálataink nem csak a teljesítményre voltak pozitív hatással, hanem az üzemanyag-fogyasztásra és a károsanyag-kibocsátásra is. Utóbbi olyan alacsony, hogy az új SH300i az Euro 4-es környezetvédelmi előírásoknak is könnyedén megfelel, így minimális emisszióval és költségekkel róhatók a kilométerek.

EGYEDI FORMAVILÁG

Megújult, modern és trendi formavilágával kitűnik a tömegből az SH300i.

Az SH300i idomzata karcsúbb, könnyebb és még persze sokkal szebb lett a 2015-ös évre. Lendületes, átgondolt vonalvezetése a klasszikus stílust ötvözi a jövőbe mutató formai megoldásokkal. Erre játszanak rá a szintén megújult, 16 colos kerekek.

Vágj át az éjszakán!

Az új, LED-es fényszóró és hátsó lámpa letisztultabb, markánsabb megjelenést kölcsönöz az SH300i-nek, egyszersmind javítja a láthatóságot és a legmostohább időjárási viszonyok is kiváló fényviszonyokat biztosít. A fénydiódás technika további előnye, hogy kevesebb energiát igényel, mint a hagyományos izzók, ezáltal még takarékosabb lehetett a modell.

ÉRTÉKES ÖTLETEK

Az SH300i-t úgy terveztük, hogy a lehető leghathatósabb segítséget nyújtsa Önnek a hétköznapok során.

Ingázásra, valamint szabadidős gurulásokra egyaránt ideális konstrukciója egyszerre praktikus, sokoldalú és olyan mérnöki bravúrokat sorakoztat fel, mint például a hatalmas, vízhatlan, zárható, teljes értékű bukósisak befogadására is alkalmas, ülés alatti tárolórekesz.

Intelligens kulcs

Az új SH300i-hez alapfelszereltségként jár a Honda által fejlesztett Smart Key, mellyel még kényelmesebb és biztonságosabb a modell használata. A rendszer csak akkor engedélyezi a gombos indítást, valamint a csomagtartó - szintén gombos - nyitását, ha a vezető, illetve az adott motorhoz hangolt intelligens kulcs két méternél közelebb van a járműhöz.

FORMÁLJA SAJÁT KÉPÉRE!

Az Eredeti Honda Kiegészítőkkel saját igényeire szabhatja az SH300i-t.

Mivel tölti idejét? Válassza ki azon felszereléseket, melyek passzolnak életstílusához! Mit szólna például egy nagy befogadóképességű hátsó dobozhoz, amivel tovább fokozhatja a szállítókapacitást? Jó szolgálatot tehet a markolatfűtés és a lábzsák is, hiszen ezekkel a csípős reggelek sem okoznak gondot. A kiegészítők egytől egyig ehhez a típushoz készültek, így esztétikai és műszaki szempontból egyaránt tökéletesen passzolnak a motorhoz.

EURÓPA KEDVENC ROBOGÓI

A 2015-ös SH300i-vel a Honda - világszerte népszerű - SH sorozatának 30. születésnapját ünnepeljük.

Ezek a robogók kiemelkedő teljesítményükről és elsőrangú minőségükről váltak ismertté, nem is csoda, hogy több mint egymillió példány talált belőlük gazdára csak Európában. A sikersztori három évtized után is folytatódik, miként az SH-tulajdonosok száma is évről évre nő. Törekvéseink elismeréseként aligha kaphattunk volna szebb kritikát a szaksajtótól, mint hogy az SH300i „a tökéletes fegyver a római forgalom ellen“. Mi egyebet adhatnánk még Önnek?