ÚJ

FORZA 125

TUDJON MEG
TÖBBET!

ÉREZZEN TÖBBET!

TEGYEN TÖBBET!

TAPASZTALJON
TÖBBET!

FORZA 125

Az új Forza 125

Tapasztaljon többet!

GYŰJTSE AZ ÉLMÉNYEKET!

Csodálatos időtöltés, minden alkalommal.

Felejtse el a dugóban töltött unalmas, idegőrlő perceket, s képzelje el, hogy minden egyes út végtelenül szórakoztató! Az új Forza 125 minden területen többet nyújt a megszokottnál. Gyorsabb, szebb, praktikusabb és fejlettebb, mint riválisai, s ami még fontosabb, lehengerlő élménnyé varázsol minden egyes kilométert.

MÉG NAGYOBB TELJESÍTMÉNY

Minden, amit egy 125 köbcentis robogótól elvárhat, sőt sokkal több.

A Forza 125 gyorssá és magabiztossá teszi a helyváltoztatást urbánus környezetben. Négyszelepes, PGM-FI elektronikus üzemanyag-befecskendezővel felszerelt motorja elképesztően húz a középső fordulatszám-tartományban, és igen erős a felső régióban. Dinamikus gyorsulása, rugalmassága és 90 km/órás végsebessége bearanyozza az együtt megtett kilométereket.

Persze a motorozás nem csak a menetteljesítményekről szól. A Forza 125 vonzerejét számos izgalmas kiegészítő és fejlett műszaki megoldás fokozza. Ilyen például az alacsony belső súrlódású erőforrás vagy az Alapjárat-leállító Rendszer, amivel 2,3 l/100 km-re csökkenthető a fogyasztás és még inkább kitolható a hatótávolság. Kezelhetőség szempontjából szintén párját ritkítja, hiszen blokkolásgátlóval is csak 162 kg. Ez a parkolásoknál és a kis sebességű manővereknél hatalmas könnyebbséget jelent.

MÉG TÖBB STÍLUS

Mutassa meg magát! Az elegáns vonalak és az agresszív, sportos élek a város legszebbjévé teszik a Forzát. Lendületes megjelenése a szélvédelemhez is hozzájárul, miként a fénydiódás lámpák sem csak modern és karakteres megjelenést kölcsönöznek a modellnek, hanem a menetbiztonságot is fokozzák. A két részre osztott, szimmetrikus műszeregység folyadékkristályos kijelzői fekete alapon, fehérrel mutatják az adatokat, ezzel is megkönnyítve a leolvashatóságot.