HONDA CRF250L ÉS CRF250 RALLY - 2017

KALAND BÁRHOL, BÁRMIKOR!

Városi tekergésre, hétvégi kalandokra és föld körüli túrákra egyaránt ideális.

Igazán sokoldalú

A zsúfolt városi utakon és az erdei ösvényeken is könnyedén elboldogul.

CRF250L

A CRF450R új, feltűnő stílusában folytatja pályafutását a sokoldalú, bármilyen szerepkörre alkalmas CRF250L. A 2017-es modellév újdonsága a - teljesítményt és forgatónyomatékot egyaránt fokozó - új szívó- és kipufogórendszer, az alapáras blokkolásgátló, valamint a szintén új, fordulatszám- és üzemanyagszint-mérővel kiegészített, digitális műszeregység.

Kis tömegének és karcsú formájának köszönhetően könnyedén hatol át a városi dugókon, ugyanakkor fejlett futóműve és nagy hasmagassága a terepes szakaszok - élvezetes és kényelmes - leküzdését is lehetővé teszi. Semmi nincs tehát, ami útját állhatná a tulajdonosoknak, a helyváltoztatás szabadsága a kezdőknek és haladóknak egyaránt adott.

CRF250 RALLY

Hosszú rugóútjaival, hatékony, blokkolásgátlós fékrendszerével, kiváló időjárás-védelmével és nagy hatótávolságával a - CRF450 RALLY formavilágát öröklő - CRF250 RALLY hétvégi kalandokra, hosszú távú utazásokra és mindennapos ingázásra egyaránt kiváló. Az alsó fordulatszám-tartományban jelentkező tekintélyes forgatónyomaték és az elismerésre méltó csúcsteljesítmény egyszerre teszi könnyeddé és élvezetessé használatát.

A HRC CRF450 RALLY Dakar-motor génjeit öröklő CRF250 RALLY teljesen új műfajt képvisel a negyedliteresek világában. Nemcsak úgy fest, mintha készen állna a sivatagi ralira, hanem valóban alkalmas az extrém túrákra, méghozzá oly' könnyű kezelhetőséget ígérve a pilótának, hogy testalkattól és tudásszinttől függetlenül bárki nekivághat nyergében a világnak. A föld körül vagy a tömb körül - a CRF250 RALLY mindkettőre tökéletesen alkalmas.